Support Ons is hét muzikale goede doel van Rotterdam.

Support Ons is hét muzikale goede doel van Rotterdam.

Support Ons 
Als Supporter van Ons maak je het mogelijk dat alle kinderen in Rotterdam toegankelijk en laagdrempelig muziek kunnen maken en beleven. Hiermee is Support Ons een lokaal en echt Rotterdams initiatief.  

Je wordt al supporter vanaf € 5 per maand of € 60 per jaar. Daarvan kunnen wij bijvoorbeeld al een gitaar kopen. Of ga je liever voor de viool van € 155, een conga voor € 340 of zorgt jouw bedrijf voor een snare van €700 voor de Brassbandschool?  

Onze Supporters krijgen meer!  
Als dank voor jouw bijdrage ontvang je een exclusieve uitnodiging voor het jaarlijkse concert, waar de kinderen hun talenten laten zien die ze hebben ontwikkeld tijdens het bespelen van de instrumenten. Gun jij ook ieder kind het plezier van samen muziek maken? 

Lees meer

Read more

Support Ons is hét muzikale goede doel van Rotterdam.

Note: The chosen amount is automatically debited from your account every year. Note: The chosen amount is automatically debited from your account every month.

Your privacy is guaranteed. Read more

Gun jij ook ieder kind het plezier van samen muziek maken? Word dan nu Supporter van Ons. Samen laten we duizenden Rotterdamse kinderen kennis maken met het leren bespelen van een instrument. En van het resultaat kunnen we met elkaar genieten tijdens een van de vele concerten van onze kinderorkesten in de stad.